FC Zalău a transferat trei jucători de la Olimpia Satu Mare

FC Zalău continuă să transfere jucători de la Olimpia Satu Mare, chiar dacă, la finalul campionatului, preşedintele Ioan Morar s-a declarat nemulţumit de evoluţia pe care au avut-o cei doi sătmăreni, Adrian Marinaş şi Cristian Molnar, aduşi în iarnă sub formă de împrumut la clubul pe care-l conduce.

Formaţia de la poalele Meseşului a ajuns la un acord cu Adrian Sabău, care evoluează pe postul de fundaş şi cu mijlocaşii Kinczel Ervin şi Bogdan Roghină, primul fiind mijlocaş ofensiv, iar al doilea, mijlocaş lateral. „Am semnat cu cei trei un contract valabil pe o perioadă de un an şi mai avem în probe un nigerian şi doi portari. Şi cu nigerianul ne-am înţeles, în mare, şi urmează să semnăm contractul. În zilele următoare vom alege şi unul dintre cei doi portari veniţi în probe, fiindcă de luni intrăm în cantonament pe plan local şi vrem să stabilim lotul”, ne-a declarat preşedintele FC Zalău, Ioan Morar.
La echipă a revenit Ionuţ Holhoş, fost jucător la Sănătatea Cluj, care a fost plecat zilele trecute şi la alte echipe pentru a susţine probe de joc.
Formaţia pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros va susţine sâmbătă al treilea meci de verificare din această vară, urmând să întâlnească la Zalău echipa CS Sânmartin, care a promovat în Liga a III-a în această vară, după ce a învins cu scorul de 5 – 3 Sportul Şimleu, în meciul de baraj.

One Thought to “FC Zalău a transferat trei jucători de la Olimpia Satu Mare”

  1. Anonim

    bravo si felicitari conducerii clubului fc zalau in special lui domn presedinte nelu morar hai fc zalau

Leave a Comment